Tack för en rolig vecka!

Blogg_Insta.VOR

Fram tills i söndags var Instamontör på plats i Frihamnen under Welcome Home Expo – en utomhusutställning som firade att målgången för Volvo Ocean Race var i Göteborg i år. Det har varit riktigt roligt att prata med alla besökare och berätta mer om vad vi på Instamontör kan göra.

Utnyttja din tomtyta
Under veckan i Frihamnen så fick vi bland annat chansen att prata lite mer om Attefallshus. För dig som inte har hört talas om det innan, och som inte hann komma förbi mässan, så är det ett hus på max 25 m2, som du kan bygga på din tomt utan bygglov. Vi har hjälpt våra kunder med hus i alla möjliga färger och former under den senaste tiden och har flera projekt inbokade under våren. Det är helt enkelt ett smart och smidigt sätt att utnyttja din tomt på, och det är bara att höra av dig till oss om du vill veta mer.

Passa på innan året är slut
En annan sak vi fick chansen att prata om under Welcome Home Expo var ROT-avdraget. Från och med årsskiftet 2015/2016 justeras avdraget från en subventionsgrad på 50 till 30 procent. Så om du har planerat att göra någon renovering eller ombyggnation hemma som du behöver hjälp med, kan du beställa den nu så att den blir klar under det här året.

Ett nära samarbete med Markis
Under hela veckan delade vi monter med Markis. Och förutom att dela yta med dem delar vi även på en hel del uppdrag. Exempelvis kan vi montera de uterum som du kan beställa av Markis. Vi kan hjälpa dig få dem på plats för att du ska kunna utnyttja din trädgård året om och få ut mer av den.

Vi vill tacka alla som kom förbi Welcome Home Expo och vi hoppas på att ses snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>