altan

Instamontör har erfarenhet av allt från enkla, korta snickerijobb till längre och mer omfattande entreprenader. Vi har utfört arbeten för både privatpersoner och företag såväl som avlastat andra arbetsgrupper hos våra branschkollegor. Vi hjälper dig med allt från skiss, till bygglovsansökan och byggnation. Här kan du läsa mer om vad vi kan renovera, montera och installera för dig, samt om du behöver hjälp med att bygga uterum eller Attefallshus.

Uterum

Den svenska sommaren kan vara opålitlig, men med ett uterum kan du välja om du vill sitta ute eller inne. Vi på Instamontör kan hjälpa dig montera ditt nya uterum så att du ska få ut så mycket som möjligt av din trädgård och utnyttja den året om.

Renovering

Har du ett drömprojekt som du inte har lyckats påbörja? Vi kan hjälpa dig med allt från badrums- och köksrenoveringar till tapetsering och golvläggning. Du kan höra av dig till Instamontör för alla typer av interiöra projekt, och du kan alltid få goda råd för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Fönster-, tak och panelbyten

Instamontör kan hjälpa dig att spara in värdefull energi samtidigt som du får ökad komfort inomhus genom att byta ut gamla fönster och paneler. Vi kan Även byta ut olika typer av tak, samtidigt som vi alltid visar omsorg för ditt hus unika karaktär

Attefallshus & Fritidshus

Du har väl inte missat möjligheten att bygga 25 kvadratmeter på din tomt utan bygglov? Det har redan blivit en stor succé bland våra kunder, och vi har hjälpt dem bygga allt från klassiska stugor till moderna fritidshus.